IT Your Mind & Goed Voor Elkaar
is the way to go

Trainingen

Alles is mogelijk bij ITYM als het aankomt op eersteklas trainingen voor Microsoft Eindgebruikers, Business, Technische IT Trainingen & Adobe Trainingen. Noem het en we regelen het. Zoals klassikaal trainen, zowel inhouse als incompany. Uiteraard ligt ook de optie e-learning voor je open. Of blended learning in een prettige mix van klassikaal en e-learning. Wat je past, stelt ITYM voor je samen. Voor jou alleen of samen met jouw collega’s. Eigenlijk werken we net zo flexibel als de software die je wilt leren beheersen.

Microsoft Outlook
Microsoft Teams
Excel

Microsoft Excel

Goed kunnen werken met Excel is een belangrijke vaardigheid. Wil je dit graag leren? Werk je er al mee maar kun je wel wat hulp gebruiken? Na deze training kun je het! Je leert verschillende functies binnen Excel gebruiken waar je direct iets aan hebt. Mooie overzichten, grafieken of rapporten maken doe je in een handomdraai. Verbaas je collega’s met je vaardigheden en schrijf je in!

Microsoft Outlook

Tijdens de Microsoft Outlook training leer je omgaan met alle bruikbare functies die Outlook te bieden heeft. Veel inkomende mails? Geen probleem meer! Chaos in de agenda? Nu niet meer! Je leert hoe je de mappen overzichtelijk houdt, hoe je om moet gaan met online bestanden en bijlagen en wat er allemaal mogelijk is met (online) vergaderingen, zowel voor jezelf als voor een ander.

Microsoft Teams

Heb je het idee dat er naast vergaderingen veel meer mogelijk is met Microsoft Teams? Dan heb je gelijk! Tijdens deze training leer je naast professioneel vergaderen in Teams wat er allemaal mogelijk is. Naast een mooi communicatiemiddel is Teams vooral bedoeld om binnen samen te werken. Deel documenten, werk er in samen en koppel verschillende applicaties om nog meer samen te kunnen doen.

Aanmelden voor training