Bij ITYM kun je diverse Certificering examen afleggen!

De volgende examens bieden wij voor Microsoft Office, Microsoft Technology Associate en Adobe

Microsoft Office Specialist

Laat zien dat u beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om alle mogelijkheden van Office optimaal te benutten door een MOS-certificering (Microsoft Office Specialist) te behalen voor een specifiek Office-programma. Als je streeft naar certificeringen op een hoger niveau, zoals de Microsoft Office Specialist Expert– of Microsoft Office Specialist Master–certificering, is een Microsoft Office Specialist-certificering een uitstekend startpunt. Ontdek onze interactieve trainingen om je voor te bereiden voor het examen

Microsoft Office Specialist (MOS) Expert

Toon aan dat u beschikt over geavanceerde vaardigheden in het werken met belangrijke Office-programma’s door een Microsoft Office Specialist Expert-certificering te behalen.

Microsoft Office Specialist (MOS) Master

Toon aan dat u beschikt over de hoge vakbekwaamheid die vereist is om op een deskundige manier gebruik te maken van Office-programma’s door een Microsoft Office Specialist Master-certificering te behalen.

Microsoft Technology Associate (MTA)

“De grondbeginselen van IT”

Wat is MTA?

MTA (Microsoft Technology Associate) is een inleidende Microsoft-certificering voor personen die een carrière in de IT overwegen. Een MTA-certificering bestrijkt een breedspectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis en vergroot uw technische geloofwaardigheid. Opmerking MTA-examens komen niet in aanmerking voor MCP-certificering en zijn geen vereiste voor MCSA- of MCSD-certificering.

Meer informatie vind je op de Microsoft website

MTA-certificeringspaden

U kunt Microsoft Technology Associate worden door een examen af te leggen via een van de volgende certificeringspaden, afhankelijk van uw interesses en carrière doelen. Kijk snel op onze MTA trainingen pagina

ACA certificaat en ACE certificaat

Wil je je certificeren als Adobe Certified Associate of Adobe Certified Expert? Ter voorbereiding op het ACA bieden wij diverse cursussen aan. Wil je het ACE-examen afleggen? Met de lessen van onze Adobe Certified Instructor in combinatie met zelfstudie bereid je je optimaal voor.

Het certificaat Adobe Certified Associate (ACA)

Met het ACA-certificaat ben je Adobe Certified Associate. Per programma kun je een ACA-certificaat behalen. Op onze website vind je welke cursussen wij adviseren ter voorbereiding op het examen. Met een proefexamen kun je je kennis testen.

Het certificaat Adobe Certified Expert (ACE)

Op onze website vind je welke cursussen wij adviseren om goed voorbereid te zijn voor een examen Adobe Certified Expert (ACE). Bestudeer ook goed de User Guide van het betreffende programma. Het examen is Engelstalig en bestaat uit multiple choice vragen, die je in een vastgestelde tijd moet beantwoorden. Je score is na afloop onmiddellijk zichtbaar. Ben je geslaagd, dan stuurt Adobe je het ACE-certificaat.

Certificeren doe je bij ITYM