Microsoft Power BI transformeert u gegevens van uw onderneming in geweldige uitziende dashboards, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is: Ondernemen! Blijf op de hoogte door onze website te volgen.

Microsoft Power BI

Power BI is een suite van business analytics tools waarmee u gegevens te analyseren en inzichten te delen. Bewaak de gezondheid van uw onderneming door de juiste informatie te krijgen. Snel met geweldig uitziende dashboards beschikbaar op elk apparaat (BYOD).

Je hele bedrijf op een dashboard

Met Power BI in Office365 , monitort uw belangrijke gegevens uit uw gehele organisatie.

Maak prachtige interactieve rapporten

Power BI Desktop geeft u hulpmiddelen om te transformeren, analyseren en visualiseren van data. Deel rapporten in enkele seconden met uw organisatie met behulp van de Power BI in Office365 of SharePoint

Consistente analyse binnen uw organisatie

Met SQL Server Analysis Services kunt u eenvoudig robuuste, herbruikbare data-modellen van uw “Big-data” bouwen. Dit om consistentie in rapportage en analyse aan te kunnen bieden aan uw organisatie. Uiteraard biedt ITYM u de helpende hand hiermee.

Visualiseren en te analyseren alles op één plek

Na het volgen van de juiste training kunt u in minder dan vijf minuten beginnen met het maken van gepersonaliseerde dashboards en rapporten over uw data met behulp van drag-and-drop handelingen. Dit om antwoorden op uw belangrijkste vragen te krijgen!

Ontdek wat er mogelijk is met Power BI

Van Financiën om de verkopen van de Sales-Operations (en meer), Power BI maakt het gemakkelijk voor uw afdeling om uw gegevens te verenigen en te delen om nieuwe inzichten te krijgen!

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend!