PRINCE2® Foundation:

leer effectief deelnemen aan projecten

De ITYM training PRINCE2® Foundation leert u projecten managen volgens de bewezen en succesvolle methode PRINCE2® Het is dé praktijkstandaard voor projectmanagement in tal van organisaties. In Nederland en elders in de wereld. Met de ITYM training PRINCE2® Foundation leert u een project beheersen en gecontroleerd te doorlopen.

Aanmelden

  • business-training-prince2-2
  • business-training-prince2-1

Van eerste plan tot praktijk. De ervaren en gecertificeerde ITYM trainer leert u de basisprincipes. Na de training kunt u effectief deelnemen aan PRINCE2®-projecten. Eveneens bent u in één moeite door voorbereid op het examen PRINCE2® Foundation.

ITYM is officieel erkend

ITYM is door APMG geaccrediteerd om deze trainingen te verzorgen en de examens af te nemen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en sluit deze training perfect aan bij de exameneisen.

Voor wie is deze opleiding

Deze ITYM-opleiding is bestemd voor projectmedewerkers, teamleiders en (aankomende) projectmanagers, die de basisprincipes van de PRINCE2® methodiek willen leren toepassen bij hun projecten.

Trainingsinhoud

Deze onderdelen komen aan bod tijdens deze ITYM Training:

  • De 7 principes
  • De 7 thema’s
  • Het procesmodel met 7 processen

Tijdens korte praktijkcases leert u de belangrijkste aspecten van PRINCE2® in de praktijk te brengen, zodat de kernzaken snel beklijven.

Voorbereiding op examen

De training is tevens een ideale voorbereiding op het PRINCE2® Foundation examen. Aan het eind van de cursus krijgt u uitleg over het PRINCE2 Foundation examen, en maakt u een paar voorbeeldexamens ter voorbereiding op het officiële Foundation examen.

Vereiste voorkennis

U heeft tenminste Hbo-niveau en twee jaar relevante werkervaring. U bent bekend met de basisprincipes van projectmatig werken en projectmanagement.

Ervaren en gecertificeerde trainer

Een ervaren en gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training PRINCE2® Foundation. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Voorbereid op vervolg

Na het volgen van deze training bent u uitstekend voorbereid op het volgen van de training PRINCE2® Practitioner. Ook deze training kunt u volgen bij ITYM.

Altijd de locatie die u past

Als u dat wilt, geven wij deze training inhouse bij u. Aanvullende leerdoelen vanuit uw organisatie zijn daarvoor prima bespreekbaar. Eveneens geven wij deze training regelmatig op een van onze landelijke trainingslocaties. U kiest met ITYM wat u het beste past.

Alvast reserveren?

Neemt u daartoe contact op met ons via onderstaande knop.

Aanmelden