PRINCE2® Practitioner:

leer effectief deelnemen aan projecten

De ITYM training PRINCE2®Practitioner-training geeft u als ervaren projectmanager de kortste route om uw kennis nóg verder te verdiepen en uit te breiden. Deze beproefde ITYM training gaat gedetailleerder in op de principes van projectmanagement conform de PRINCE2®-methode.

Aanmelden

  • business-training-prince2-2
  • business-training-prince2-1

Tijdens deze ITYM training staat de juiste vertaalslag tussen theorie en uw specifieke werksituatie voorop. Na afloop bent u in staat om met succes projecten te initiëren, te plannen, te monitoren en bij te sturen. Eveneens kunt u principes, processen, en thema’s volgens de PRINCE2-methodiek toepassen. Tot slot leert u het project te plaatsen in een continu veranderende omgeving en deze veranderingen zichtbaar te maken en te beheersen.

ITYM is officieel erkend

ITYM is door APMG geaccrediteerd om deze trainingen te verzorgen en de examens af te nemen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en sluit deze training perfect aan bij de exameneisen. U bent dus na afloop in één moeite door voorbereid op het examen PRINCE2® Practitioner.

Trainingsinhoud

Deze onderdelen komen aan bod tijdens deze ITYM Training:

  • U leert de PRINCE2®-methode gebruiken op een zeer praktijkgerichte wijze
  • U aan de hand van theorie en een case de complete projectlevenscyclus volgens de PRINCE2®-methode
  • U leert de relatie tussen de bedrijfsdoelstellingen en het projectplan te doorgronden
  • U stelt projectplannen op en leert aan te sturen op basis van deze plannen

Vereiste voorkennis

U heeft tenminste Hbo-niveau en twee jaar relevante werkervaring. U bent bekend met de basisprincipes van projectmatig werken en projectmanagement.

Ervaren en gecertificeerde trainer

Een ervaren en gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training PRINCE2® Practitioner. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Altijd de locatie die u past

Als u dat wilt, geven wij deze training inhouse bij u. Aanvullende leerdoelen vanuit uw organisatie zijn daarvoor prima bespreekbaar. Eveneens geven wij deze training regelmatig op een van onze landelijke trainingslocaties. U kiest met ITYM wat u het beste past.

Alvast reserveren?

Neemt u daartoe contact op met ons via onderstaande knop.

Aanmelden