Six Sigma Black Belt:

Filosofie der activiteiten

De Lean Six Sigma methode is een systematische methode om business performance mismatch veroorzakers goed inzichtelijk te maken. De twee belangrijkste aspecten hierin zijn de Lean thinking en Six Sigma. Beide aspecten worden beheerst door Black Belts en kunnen hierdoor sturing geven aan continuele projecten om bedrijfsprocessen op een duurzame manier te verbeteren.

Aanmelden

  • business-training-six-sigma-black-belt-1
  • business-training-six-sigma-2
  • business-training-six-sigma-black-belt
  • business-training-six-sigma-1

Six Sigma is een sterk systematische onderzoeksmethodiek. Voor alle leden van de organisatie is het belangrijk om van Lean thinking een tweede natuur te maken. Zodat het beheersen van kwantitatief onderzoek van dataverzameling een vanzelfsprekendheid wordt.

Na de training Six Sigma Black Belt heeft u kennis van Lean thinking en bent u in staat deze in de praktijk toe te passen. U bent in staat de dieperliggende veroorzakers van verspillingen binnen de bedrijfsprocessen boven water te krijgen door het verzamelen, bewerken en het analyseren van gegevensverzamelingen. Hierdoor kunt u benodigde besparingen realiseren door een aanhoudend proces van verbeteringen te bewerkstellen en te behouden.

De Lean Six Sigma Black Belt training is het vervolg op de Lean Six Sigma Green Belt. De hele training duurt in totaal 10 dagen in 5 blokken van 2 dagen. In 5 maanden wordt u theoretisch en praktisch opgeleid.

Doelgroep

Ervaren (project) managers die leiding geven aan meerdere afdelingen en gecompliceerde projecten uitvoeren.

Voorkennis

Deze cursus is op HBO/WO niveau. Er zijn geen vooropleidingseisen. Het gevolgd hebben van de Yellow– en Green Belt verdiend uiteraard de sterke voorkeur.

Altijd de locatie die u past

Als u dat wilt, geven wij deze training inhouse bij u. Aanvullende leerdoelen vanuit uw organisatie zijn daarvoor prima bespreekbaar. Eveneens geven wij deze training regelmatig op een van onze landelijke trainingslocaties. U kiest met ITYM wat U het beste past.

Alvast reserveren?

Neemt u daartoe contact op met ons via onderstaande knop.

Aanmelden