Outlook time management:

Time to manage Outlook

Outlook is het meest gebruikte programma om uw mail, agenda en takenlijst te beheren. Velen zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger dan u gewend bent!

Aanmelden

  • microsoft-outlook-basis-training-1
  • microsoft-outlook-time-training-1

In 1 dag tijd helpen wij u uw agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te houden door praktische tips a.h.v. interactieve presentaties en implementatie tijd. Dit betekent dat u tijdens de training uw eigen agenda en mail op orde krijgt.

Direct aan de slag

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het wegnemen van eventuele blokkades die u heeft m.b.t. uw timemanagement of het veranderen van werkwijze. Wij realiseren ons namelijk dat een nieuwe werkwijze aanleren een grote impact heeft en dat hier meer voor nodig is dan alleen maar een trucje aanleren. Hiervoor is een verandering van de Mindset nodig en wij faciliteren hierin.

Met deze hands-on training verzorgd door Itym bespaart u aantoonbaar tijd tijdens uw zoektocht naar een juiste, professionele inhoud. De training wordt in alle versies van Microsoft Office door Itym aangeboden. De inhoud van deze training wordt waar mogelijk aangevuld met de “nieuwe” functies die een betreffende officeversie biedt.

Stap-voor-stap en begrijpelijk

In de training Time Management in Outlook behandelt uw door Itym gecertificeerde trainer alle geavanceerde applicatie mogelijkheden van de betreffende Microsoft Officeversie. Stap-voor-stap en begrijpelijk. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe ze toch die alsmaar binnenkomende e-mail stormvloed verwerken? Dan is dit de training bij uitstek voor u!

Uw docent wijst u de weg! Door een simpele handeling gaat er een hele nieuwe wereld van Microsoft Outlook voor uw open…in één dag.

Voorkennis

De verwachte voorkennis is Outlook basis.

Trainingsinhoud

  • Focus op het belangrijke werk, en hoe Outlook jou daarin steunt
  • Hoe je overzicht houdt en hoe Outlook je daarin helpt
  • Hoe je je mail, je inbox minimaal 1x per dag leeg kunt maken en hoe Outlook je daarin helpt
  • Hoe je als team effectiever kunt samenwerken en hoe Outlook je daarin helpt
  • Hoe je e-mailstijlen kunt herkennen zodat je effectiever kunt communiceren per mail
  • Hoe je succesvol een nieuwe werkwijze kunt implementeren en volhouden!

Altijd de locatie die u past

Als u dat wilt, geven wij deze training inhouse bij u. Aanvullende leerdoelen vanuit uw organisatie zijn daarvoor prima bespreekbaar. Eveneens geven wij deze training regelmatig op een van onze landelijke trainingslocaties. U kiest met ITYM wat U het beste past.

Alvast reserveren?

Neemt u daartoe contact op met ons via onderstaande knop.

Aanmelden