IT verandert razendsnel

Wat de toppers bij Microsoft vandaag introduceren wilt u morgen in uw werk direct beheersen. Dat verlangt uw werkgever, maar dat eist u ook van uzelf. Dat spanningsveld haalt trainingsbureau Itym voor u weg. Met trainingen voor Microsoft Eindgebruikers, Adobe, BusinessTechnische IT Trainingen & Consulting die ertoe doen.

Wat u vandaag bij Itym leert, past u morgen toe
Want met de gemiddelde IT-training blijft u bij. Maar met de trainingen van Itym loopt u voorop. Aan u nu de keuze.

IT Trainingen online

Itym past zich flexibel aan

Alles is mogelijk bij Itym als het aankomt op eersteklas trainingen voor Microsoft Eindgebruikers, Adobe,  Business & Technische IT Trainingen. Noem het en we regelen het. Zoals klassikaal trainen, zowel inhouse als incompany. Uiteraard ligt ook de optie e-learning voor u open. Of blended learning in een prettige mix van klassikaal en e-learning. Wat u past, stelt Itym voor u samen. Voor u alleen of samen met uw collega’s. Eigenlijk werken we net zo flexibel als de software die u wilt leren beheersen.

Meer weten?

Stel uw vraag via contact of communiceer nu live met onze helpdesk.

Neem contact op

Itym werkt net zo flexibel als de software die u wilt leren beheersen.

Itym is een trainingsbureau door en voor IT trainers. Dus geen platte uitzendorganisatie, maar een bewogen en betrokken bundeling van professionals die Itym leiden zoals zij ook trainen: altijd in uw belang. Niet log maar lean.

ITYM werkt met de beste IT trainers uit het veld

De zakelijke markt vindt in Itym een inhoudelijk sterke partner die als een magneet werkt op de beste IT trainers uit het veld. Zonder zelf eindeloos te hoeven zoeken, krijgt u via Itym exact de trainer aangereikt die uw specifieke IT opleidingdoel helpt realiseren. We schakelen snel, zitten altijd op de inhoud en reiken elke inhoudelijke training precies in de vorm aan die u past.

De beste IT trainers
IT consulting

ITYM is ook concurrerend met consulting

Itym traint voor de praktijk. Het ultieme gevolg daarvan kan zijn dat uw IT training bij Itym een specifiek probleem ontbloot in uw bestaande IT-omgeving. Een uitdaging die meer vereist dan training. In die unieke situatie is Itym ook uw professionele partner voor consulting. Op basis van aanvullende werkopdrachten, als brug tussen de training en uw praktijk, helpt Itym u het geconstateerde praktijkprobleem adequaat op te lossen. Bijkomend voordeel is dat uw nieuwe vaardigheden, zoals geleerd bij Itym, in een maximaal geoptimaliseerde IT-omgeving tot hun recht komen.

Onze opdrachtgevers

Kies uw kennis. Plan uw professionalisering.

Hier vindt u een overzicht van onze trainingen voor Microsoft Eindgebruikers, Adobe, Business & Technische IT Trainingen. Kies uw training, meld u aan via het formulier of download uw studiegids.

Adobe Trainingen

ITYM Trainingen voor alle Adobe applicaties op diverse niveaus.
Voor zowel starters als gevorderden. Met direct toepasbaar resultaat in uw dagelijkse vormgeving behoeftes.

Bekijk Trainingen

Business Trainingen

Praktijkgerichte business trainingen voor onder andere projectmanagers en teamleiders. Keuze uit verschillende methodieken, waaronder: Scrum, Six Sigma en Prince2®

Bekijk Trainingen

Microsoft Eindgebruikers

Ontdek hoe het maximale uit uw Microsoft applicaties kunt halen met de trainingen voor eindgebruikers van ITYM. Ervaren en gecertificeerde trainers. Training op locatie mogelijk.

Bekijk Trainingen

Technische Trainingen

ITYM trainingen helpen u uw technische vaardigheden te verbeteren terwijl het behalen van de certificaten u helpt om uw carrière verder te ontwikkelen met het bewijzen van uw technische kennis.

Bekijk Trainingen

Itym trainers. De excellente top voor uw training

Itym heeft direct toegang tot de beste trainers voor Microsoft EindgebruikersAdobe,  Business en Technische IT Trainingen. We hebben door onze professionele werkwijze bij hen een preferente positie opgebouwd. Hun expertise verspreiden zij daardoor graag via Itym.

Itym selecteert ‘the other way around’

Bij Itym draait het niet om een vast clubje trainers zoveel mogelijk werk geven. Wij doen het ‘the other way around’. Bij een door de doelgroep geselecteerde training kiezen we vervolgens de allerbeste trainer, voorzien van alle benodigde expertise en educational skills.
Zo krijgt u als cursist altijd het beste. Uiteraard zijn de trainers gecertificeerd op hun kennis- en trainingsgebieden.

IT Trainers ITYM

Een greep uit onze trainingstalenten

Hieronder presenteren we enkele van onze trainers. Een fluïde overzicht omdat we indachtig het bovenstaande voortdurend ook met andere trainers actief zijn.

Chris
Chris
Linda
Linda
Ron
Ron
Sander
Sander

Meer weten? Stel uw vraag via contact of communiceer nu live met onze helpdesk.

Neem contact op

Goed gecertificeerd. Maximaal gepresteerd.

Alles waar Itym voor staat, doen we niet alleen goed, maar ook gecertificeerd. De geboden trainingskwaliteit is dus objectief verifieerbaar. Ons motto? Goed gecertificeerd is maximaal gepresteerd.

Onderstaand treft u een actueel overzicht aan van de certificeringen en overige kwaliteitsborgingen die Itym bezit.

Itym is er nú voor u

Stel gerust uw vraag. Itym geeft u per omgaande bericht. Of wellicht heeft u vraag al kunnen stellen via onze helpdesk. Itym is er nú voor u, maak er gerust gebruik van.

Neem contact op