Visualiseer jouw stroomschema’s met Microsoft Visio

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Visio verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Video training klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten

€95,00
DEMO
Meer Info!
Gratis Ebook

Videoleren kan je daarbij helpen.

In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle. Heb je iets niet direct begrepen? Dan kijk je de video rustig op jouw eigen tempo terug op een desktop, Smartphone, tablet of zelfs digitale TV. Aan het einde van deze cursus kun je een online examen afleggen en bij het behalen hiervan krijg je van ons een waardevol Certificaat!

Visualiseer jouw stroomschema’s met Microsoft Visio

Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Visio onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizes en oefeningen, leer nu echt Microsoft Visio toe te passen in de praktijk.

€175,00
DEMO
Meer Info!
Gratis Ebook

E-Learning van ITYM helpt je stap voor stap de kennis eigen te maken.

Door de afwisseling van kennisoverdracht, oefeningen en quizjes om de opgedane kennis te testen, leer je nu eens echt hoe het werkt. Je hebt met E-Learning zelf de volledige controle. Heb je iets niet direct begrepen? Dan bekijk je de les rustig op jouw eigen tempo opnieuw op een desktop, Smartphone, tablet of zelfs digitale TV. Aan het einde van deze cursus kun je deelnemen aan een online examen en bij het behalen hiervan krijg je van ons een waardevol Certificaat!

Microsoft Visio – 1 dag

Wil je zelfstandig maar onder begeleiding van een door Microsoft Gecertificeerde trainer deze cursus doen, dan is dit de ideale trainingsvorm voor je! De trainer houdt een oogje in het peil om er voor te zorgen dat jij jouw leerdoelstelling haalt. Je krijgt ook ruim de tijd om voorbeelden uit jouw eigen praktijk te bespreken. 1 op 1 met de trainer!

€275,00
DEMO
Meer Info!
Gratis Ebook

Het Open Leer Centrum helpt je onder begeleiding de kennis eigen te maken.

Het Open Leervorm houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer! Na deelname aan deze actieve cursus ontvang je een waardevol Certificaat!

Inclusief: koffie, thee, energie-breaks, uitgebreide lunch!, digitale evaluatie, lesboek en certificaat van deelname.

Microsoft Visio – 1 dag

Een door Microsoft Gecertificeerde trainer begeleid je door deze vol met tips & tricks beladen training. Je ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand. Deze interactieve training zit praktijk voorbeelden en oefeningen

€295,00
DEMO
Meer Info!
Gratis Ebook

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken

De trainer wisselt uitleg en praktijk voorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat!
Inclusief: koffie, thee, energie-breaks, uitgebreide lunch!, digitale evaluatie, lesboek en certificaat van deelname.

Microsoft Visio – 1 dag

Een door Microsoft Gecertificeerde trainer zal je door deze vol met tips & tricks beladen training begeleiden. Je ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand. Deze interactieve training zit vol met praktijk voorbeelden en oefeningen. Werken met uw bedrijfsgegevens is uiteraard mogelijk! Hierdoor wordt de herkenbaarheid van de data en toepasbaarheid van Visio inzichtelijker. Wij bespreken dit vooraf bij de Intake.

Offerte
DEMO
Meer Info!
Gratis Ebook

Deze Visuele training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen

De trainer wisselt uitleg en praktijk voorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk. Aan het einde van deze cursus ontvang je ook een waardevol Certificaat van ons!
Zorgt u voor de koffie, thee en lunch? Dan zorgen wij voor de: digitale evaluatie, lesboek en certificaat van deelname.