Als IT ’er omscholen?

Altijd al gedroomd van het vinden van een baan in de IT? Dan is jouw tijd nu aangebroken. Veel organisaties en hun IT-afdelingen kampt met een enorm tekort. Het is tijd om jouw kans te grijpen en als IT-professionals bij of om te scholen! Wij bieden je opleiding pakket aan die een op een aansluiten bij de huidige arbeidsmarkt. De opleiding pakketten zijn zo danig samengesteld dat ze perfect passen bij jouw gewenste nieuwe job of carrière switch

Zoek jij een leuke en goedbetaalde baan als IT-professional?

Dan heb ik goed nieuws voor je! Dit jaar zullen bijna 55.000 IT-medewerkers erbij komen in Nederland, vooral degenen met de juiste erkende diploma’s kunnen snel aan de slag bij een werkgever. Dus maak met ons het onderscheidt en certificeer je voor de juiste kennis gebieden. Maar waar begin je, hoe lang duurt het, wat kost het, is het iets voor mij? Dit zijn allemaal vragen die we hier proberen te beantwoorden.

Er zijn verschillende vereisten om aan een van onze cursus pakketten te beginnen. Omdat in professionele IT de examens het Engels zijn en we je trainen voor internationaal erkende certificaten (diploma’s), moet je de Engelse taal goed beheersen. Een vereiste is natuurlijk wel dat je meer dan normale interesse in computers, systemen, netwerken, etc. en minimaal een MBO 3-4 denkniveau hebt. Onze IT-cursussen worden je aangeboden via adoptief leren. Dit middels onze eigen video gebaseerde e-learning met bijbehorende lab omgeving om in te oefenen. Je krijgt daarbij ondersteuning van een mentor!

De meeste examens en software in professionele ICT is in het Engels. Daarom is een goede leesvaardigheid in het Engels vereist! Er zijn honderden richtingen die je op kunt in IT, maar voordat je aan de slag wilt gaan als IT ‘er, moet je eerst een stevige kennis basis hebben. Maar vooral: Waar wordt je blij van? Kies daarom een van onze opleidingspakketten die jouw ultieme carrière binnen bereik brengt.

Developer – Programmeur

Developer laptop

.

Meer informatie

Netwerk beheerder

Eerstelijns support
Meer informatie

Cyber Security Specialist

Helpdesk medewerker

h

Amazone Cloud Specialist

Cloud Specialist

 Microsoft Cloud Specialist

Cloud Specialist