Onboarding helpdesk MSP

Welkom op het onboarding Proces van IT Your Mind Helpdesk.

it Servicedesk

Welkom!

Welkom bij het onboarding proces van het ITYM helpdesk. Hieronder begeleiden wij jou graag verder hoe je gebruik kan maken van onze helpdesk service. Dit hebben wij gedaan doormiddel van stappen te maken die doorgenomen moeten worden door de afnemer.

Stappen voor het onboarding process

Vul het volgende formulier in:

Vervolg gesprek inplannen

020 261 5350

Te bereiken vanaf: 9:00 – 19:00

Adres Amsterdam, Amstel Business Park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB

Email Info@itym.nl

ITYM balie
Hoe gaan we verder?

Op dit moment is er een afspraak geweest en hebben wij kennis gemaakt met jou. Dit is het moment dat wij voor jou aan de slag mogen, wij zullen kijken wat het beste bij jou past zodat wij jou optimaal kunnen bedienen.

Concept overeenkomst

Hier zullen wij een concept opstellen die is gepersonaliseerd naar jouw klant. Daarna gaan wij een voorstel aanbieden hoe wij precies te werk zullen gaan en wat voor externe applicaties aangeschaft moeten worden.

examencentrum balie
Intake gesprek met uw klant

Op dit moment is het een kwestie van kennis maken met elkaar en de applicaties. Wij zullen ervoor zorgen dat uw klant volledig eerstelijns ondersteund word en dat hij/zij alles weet over het indienen van voorkomende problemen.

Pilot

Automatische piloot word ingeschakeld. Met dit bedoelen wij dat jouw klantengegevens verwerkt worden in onze Helpdesk serviceportaal zodat jouw klanten tickets kunnen indienen.

Developer laptop
robot face
Go Live!

Succes! Op dit moment gaat de Helpdesk live voor jouw klant. Nu kunnen er tickets worden ingediend met probemen die voorkomen en zullen wij jouw klant zo goed mogelijk ondersteunen.