ITYM bedient u veelzijdig én op alle niveaus

De trainingen van ITYM spitsen zich toe op drie velden: eindgebruikers trainingen, technische trainingen en trainingen voor project management. U kiest dus altijd heel gericht de insteek en bijbehorende training die bij u past. Het tweede voordeel is dat u bij ITYM altijd kunt dóórtrainen, omdat we eenvoudigweg alle relevante velden bestrijken.

Eindgebruikers trainingen: direct toepasbaar in de praktijk

Download studiegids

Trainingen van specialist ITYM voor alle relevante Microsoft applicaties. Altijd conform de laatste versies en bijna altijd voor zowel starters als gevorderden. Met direct toepasbaar resultaat in uw dagelijkse werkpraktijk, dus ideaal voor eindgebruikers.

Technische trainingen: wordt expert in uw eigen organisatie

Download studiegids

Direct de diepte in met de drie belangrijkste applicaties: SharePoint, Office 365 en SQL. Altijd up-to-date en volgens de laatste normeringen en certificeringen. Wordt expert in uw eigen organisatie, samen met ITYM.

Project management: de meest relevante trainingen

Download studiegids

Projectmatig werken is in organisaties tegenwoordig dé norm. ITYM biedt u trainingen voor de meest relevante, gewaardeerde en geïmplementeerde trainingen voor project management. U wordt direct opgeleid voor de officiële examens.