XML: “Just Saying”

EXtensible Markup Language

XML staat voor EXtensible Markup Language. Deze “taal” is gemaakt voor het transporteren van data. ITYM leert je deze taal te lezen en schrijven. Je leert dat XML  data opslaat en transporteert naar een eindpunt. XML speelt een belangrijke rol in tal van IT-systemen. Daarom is het belangrijk dat je als softwareontwikkelaar een goed begrip van XML krijgt. En ITYM leert je de mogelijkheden met XML ontdekken.

Aanmelden

Direct tijd besparen

Met deze vol met tips & tricks gevulde training van Itym bespaart u aantoonbaar tijd bij uw dagelijkse werkzaamheden. Tijdens deze training krijg je ook een introductie in XSLT en een van de applicaties die deze taal opmaak mogelijk maakt: Oxygen. Tijdens deze training wordt er ook ingegaan op XPath, waarmee je kunt zoeken en filteren binnen XML!

Stap-voor-stap en begrijpelijk

In de training XML behandeld uw door ITYM gecertificeerde XML-trainer alle gevorderde aspecten van deze taal. Stap-voor-stap en begrijpelijk. Uw docent wijst u de weg.

Voorkennis

Een basiskennis van HTML en / of JavaScript is handig maar zeker niet noodzakelijk. Uiteraard kun je deze trainingen volgen bij ITYM!

Trainingsinhoud

  • XML Syntax and Semantics

  • Document Type Definitions (DTDs)
  • XML Schemas (XSD)
  • Xpath
  • XSLT
  • Additional Techniques

Altijd de locatie die u past

Als u dat wilt, geven wij deze training inhouse bij u. Aanvullende leerdoelen vanuit uw organisatie zijn daarvoor prima bespreekbaar. Eveneens geven wij deze training regelmatig op een van onze landelijke trainingslocaties. U kiest met ITYM wat U het beste past.

Alvast reserveren?

Neemt u daartoe contact op met ons via onderstaande knop.

Aanmelden