Client

Technologie verander continue en dus ook Microsoft. ITYM biedt je daarom altijd de nieuwste trainingen aan. De trainingen die op jouw pad komen voor het behalen van het felbegeerde diploma, zijn afhankelijk van het Operation System (OS) waar jij je wilt op focussen. Windows 8.1 of Windows 10, ITYM biedt je de mogelijkheid! Om die reden staan hieronder de “Microsoft Official Courseware” trainingen niet op OS maar op inhoud opgesomd. Tijdens de intake bepalen wij samen met jou de te volgen pad!

Vaardigheden

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert): “Enterprise Devices and Apps” toont aan dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om apparaten te beheren in een moderne BYOD-onderneming (Bring-Your-Own-Device). Hiermee kwalificeert je voor functies die kunnen variëren van traditionele ondersteuningstechnicus voor pc’s tot beheerder van BYOD-apparaten en -toepassingen in een onderneming.

De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering is het Associate niveau, dat een duidelijk uitgangspunt is voor IT-professionals. Het MCSA is de basis en de eerste vereiste certificering om een MCSE-certificering te behalen. Maar een MCP ben je al bij het behalen van het eerste certificaat na het MTA!

Elk pad begint met de basis!

ITYM adviseert indien je geen of weinig ervaring hebt met het deelnemen aan Microsoft examens het MTA te volgen.
Mocht je de beogende training voor Microsoft Client hier niet vinden? Neem contact met ons op! Microsoft technologie verandert voortdurend, en ITYM verandert hierin mee.

ITYM biedt je altijd alle mogelijke “Microsoft Official Courseware” aan! Dus IT Your Mind met ITYM!

MTA Windows Fundamentals
MCP Client
MCSA Client
MCSE Client