Microsoft Certified Professional (MCP):

Go like a Pro

Wat is een MCP? Een MCP-certificering (Microsoft Certified Professional) valideert de technische expertise van IT-professionals en ontwikkelaars middels strenge, beproefde en erkende examens. MCP-examens bestrijken een breed scala van Microsoft-producten, -technologieën en -oplossingen.

Aanmelden

Wanneer je slaagt voor jou eerste kwalificerende MCP-examen, wordt je automatisch een Microsoft Certified Professional en krijg je toegang tot MCP-voordelen. Je kunt ook deelnemen aan een community van miljoenen MCP’s, waarbij zich maandelijks duizenden nieuwe leden aansluiten. Wanneer je MCP bent, bent je goed op weg om jezelf te onderscheiden met professionele certificeringen, zoals MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) en Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD). Microsoft bied je verschillende richtingen aan om “te gaan als een Pro”.

ITYM adviseert je om te beginnen met de bij behorende MTA als je nog een onbeschreven blad bent in de wondere wereld van Microsoft technologieën.

ITYM biedt je de volgende MCP-paden aan

  • Client
  • Server
  • Productivity
  • Database
  • Development

Onder begeleiding van een Microsoft Gecertifieerde Trainer (MCT) leidt ITYM je door de trainingen die gefocust zijn op het behalen van bij behorende examens. Deze examens zijn afhankelijk van welk pad je bewandelt samen met ITYM!

Met ITYM ben je nooit uitgeleerd! Dus: “IT Your Mind”.

Aanmelden