Training Adobe

Adobe is een van de meest gerenommeerde producenten op het gebied van grafische software. Het bedrijf heeft onder meer roem vergaard met professionele softwarepakketten zoals Illustrator, Photoshop en Indesign. Dit zijn programma’s die tegenwoordig in vrijwel elk bedrijf gebruikt worden, mits de medewerkers hiervoor gekwalificeerd zijn.

Een training in Adobe software is in veel gevallen noodzakelijk om maximale grafische prestaties te realiseren. Van fotobewerking tot reclamecampagnes: er zijn talloze doeleinden waarvoor u deze programma’s kunt inzetten. Speciaal hiervoor biedt Itym bedrijven als gespecialiseerd IT-opleider diverse Adobe trainingen aan.

Training Adobe Illustrator Basis

Een van onze meest populaire opleidingen is de Adobe Illustrator Basis training, waarin u leert hoe u zelf zaken zoals technische tekeningen, logo’s en cartoons kunt maken. Deze cursus is hierdoor met name toegespitst op personen die binnen de organisatie werkzaam zijn als DTP’er, grafisch ontwerper, illustrator of technisch tekenaar.

Adobe Illustrator staat met name bekend om het gebruik van vectortechnieken, die specifieke grafische ontwerpvoordelen bieden. Onze ervaren trainer legt uit hoe u zelf vectorafbeeldingen maakt, bewerkt, opslaat en print. Ook het gebruik van speciale effecten en kleurstalen wordt uitgebreid besproken.

Photoshop workshop voor beginners

Misschien nog wel meer gebruikt dan Illustrator is het beroemde beeldbewerkingsprogramma Photoshop. In onze Adobe Photoshop Basis training ontdekt u hoe u op professionele wijze foto’s bewerkt door het toepassen van uiteenlopende grafische technieken. De mogelijkheden van deze software zijn eindeloos.

U leert onder meer hoe u een foto moet bijsnijden, rechttrekken, samenvoegen, slijpen en opslaan. Ook komt u te weten hoe u ongewenste inhoud verwijdert, slechte belichting verbetert en diverse speciale effecten toepast. Al dit soort methoden zijn onontbeerlijk om de best mogelijke foto’s aan te leveren voor toepassingen zoals drukwerk of een online marketingcampagne.

Neem contact op

Adobe Indesign software training

Wanneer u daadwerkelijk een expert wilt worden in Adobe producten, mag een training in de basisbeginselen van Adobe Indesign niet ontbreken. Met behulp van dit programma creëert u documenten met een professionele uitstraling die geschikt zijn voor zowel interne als externe communicatie.

Itym maakt alleen gebruik van gecertificeerde Adobe trainers en garandeert u hiermee een Adobe training van de allerhoogste kwaliteit. U kunt onder meer kiezen uit online, incompany of inhouse opleidingen. Direct aanmelden? Neem contact op via het formulier op onze website of bel naar 020-2615350.