Training Microsoft Project

Microsoft Project is een bekend Resource Planning softwarepakket om projectplanning binnen bedrijven te verbeteren. Het programma is met name ontwikkeld voor grote organisaties, maar is in veel gevallen ook geschikt voor middelgrote organisaties. Een gedegen training in Microsoft Project is vereist om het maximale rendement uit het pakket te halen.

Itym biedt al vele jaren opleidingen aan op het gebied van uiteenlopende Microsoft-applicaties en zorgt ervoor dat u uw organisatorische doelstellingen sneller behaalt. U kiest zelf of u een cursus inhouse of incompany volgt en ook een speciaal uitgestippeld e-learning traject behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Beter en efficiënter uw projecten plannen

Bent u binnen uw organisatie actief als projectmanager of portfoliomanager? Dan vormt het ontwikkelen van een optimale planning waarschijnlijk elke keer weer een grote uitdaging. Microsoft Project stroomlijnt het planningsproces en helpt u met het toewijzen van resources en budgetten aan individuele taken.

Hierdoor krijgt u niet alleen inzicht in de noodzakelijke stappen binnen een bepaalde projectfase, maar ontdekt u ook welke activiteiten ondernomen moeten worden om de gestelde doelstellingen te bereiken. In onze training Microsoft Project voorzien we u van alle benodigde kennis om in de praktijk een solide projectplanning op te zetten.

Microsoft Project cursus

Niet alleen het ontwikkelen, maar ook het bijhouden van een heldere planning behoort voor een projectmanager tot de noodzakelijke vaardigheden. De ervaren trainer van Itym laat u aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe u makkelijk frequente rapportages maakt en welke middelen en kosten hierbij zoal komen kijken.

Deze rapportages kunnen onder meer worden gebruikt om verslag uit te brengen aan het bedrijfsmanagement en een reëel toekomstperspectief te schetsen. De mogelijkheden van Microsoft Project staan in schril contrast met die van een programma als Excel, dat bij uitstek geschikt is voor bepaalde calculaties maar zich minder goed leent voor het maken van een professionele planning.

Neem contact op

Microsoft Project training door gecertificeerde professionals

De Microsoft Project training van Itym is bedoeld voor de ambitieuze projectplanner die volledige controle wil houden over het complete planningsproces. Wij garanderen u een trainer die niet alleen langjarige ervaring heeft met de software, maar ook nog eens door Microsoft gecertificeerd is. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke docent.

Technische kennis is voor het volgen van deze cursus niet vereist, maar een soepele omgang met producten in de Microsoft Office serie is sterk aan te bevelen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die de training Microsoft Project biedt voor uw organisatie? Bel ons vrijblijvend via 020-2615350 of benader ons via de contactpagina.