Training SharePoint site owner en designer

Microsoft SharePoint is een veelgebruikte bedrijfstoepassing om webcontent op te zetten en te beheren binnen een gedeelde omgeving zoals een intranet. De software leent zich hiermee uitstekend voor online samenwerking binnen een organisatie, mits uw medewerkers over de vereiste kennis en vaardigheden beschikken.

Dit is waar de SharePoint training van Itym in beeld komt. Wij zijn dé IT-expert op het gebied van Microsoft-applicaties en helpen organisaties met een variëteit aan relevante workshops en trainingen. Welk onderdeel van de software u ook onder de knie wilt krijgen; bij Itym vindt u altijd een passende opleiding.

Cursus Microsoft SharePoint

Een training in SharePoint is zeker geen overbodige luxe wanneer u als eindgebruiker alle mogelijkheden van het platform ten volle wilt benutten. U leert niet alleen hoe de bijbehorende website in elkaar steekt, maar ook hoe u deze beheert met behulp van veelvoorkomende zaken zoals subsites, bibliotheken en lijsten.

Opgeslagen documenten, pagina’s en afbeeldingen kunnen op deze manier met elke willekeurige persoon in uw organisatie worden gedeeld. Informatie uitwisselen binnen uw bedrijf was nog nooit eerder zo eenvoudig. Zeker in combinatie met het populaire Office 365 pakket is het platform qua functionaliteit vrijwel onverslaanbaar.

SharePoint Designer: een ultieme handleiding

Medewerkers die zich specifiek willen toeleggen op het beheer van de site collectie inhoud, doen er goed aan om onze SharePoint Designer training te volgen. Het Microsoft-raamwerk maakt namelijk gebruik van zogenaamde web-part technologie, waarbij afzonderlijke web parts tot een webpagina kunnen worden samengevoegd.

Een goed begrip van web parts is noodzakelijk om deze in praktijk op de juiste wijze in te zetten of zelf te bouwen. Onze SharePoint Designer cursus vormt dan ook de ultieme handleiding voor personen die zich nader willen verdiepen in de technische aspecten van het platform om site collecties beter te automatiseren.

Neem contact op

Training SharePoint Site-Owner

Is het specifiek uw doel om de teamsite van uw afdeling op efficiëntere wijze te beheren? In dat geval is onze SharePoint Site-Owner training de beste keuze. Onze Microsoft-gecertificeerde trainers leren u als content marketeer, redactielid of PR-medewerker hoe u de teamsite effectief kunt onderhouden en verbeteren.

Enige basiskennis van SharePoint en Office 365 is sterk aan te bevelen voordat u onze Site-Owner cursus gaat volgen. Wilt u meer informatie over onze trainingen of wilt u medewerkers van uw organisatie direct aanmelden voor een workshop? Benader ons dan via het contactformulier of bel ons op 020-2615350.