Microsoft Azure AI Fundamentals AI-900 Klassikaal

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee u snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via het wereldwijde netwerk van datacenters dat door Microsoft wordt beheerd. In deze training leer je algemene cloud computing-concepten en specifieke Microsoft Azure-functies voor het dagelijks beheer van cloudresources.

Wat houdt AI-900 in?

Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk aan verlichting op afstand regelen of slimme klimaatbeheersing in een kantoor. Maar hoe worden deze gegevens verwerkt? Tijdens deze training leer je de basiskennis om Microsoft Azure te gebruiken om verschillende AI-oplossingen te creëren binnen jouw organisatie. De trainer laat je begrijpen welke AI-workloads kunnen worden ingezet en hoe Azure-services deze ontwikkelingen ondersteunen.

Resultaat

-Je kunt de workloads en overwegingen van kunstmatige intelligentie beschrijven
-Je kunt de fundamentele principes van machine learning op Azure beschrijven
-Je kunt de kenmerken van computer vision-workloads op Azure beschrijven
-Je kunt de kenmerken van workloads voor natuurlijke taalverwerking (NLP) op Azure beschrijven 

Voor wie?

Je wilt meer leren over de verschillende soorten oplossingen op het gebied van artificial intelligence (AI). Je wilt weten hoe je dit mogelijk kunt maken en hoe je Microsoft Azure hiervoor kunt inzetten.

Inhoud

  • Introduction to AI
  • Artificial Intelligence in Azure
  • Responsible AI
  • Machine Learning
  • Introduction to Machine Learning
  • Azure Machine Learning
  • Computer Vision
  • Computer Vision Concepts
  • Computer Vision in Azure
  • Natural Language Processing

 

Specificaties

Soort product                   Klassikaal

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure

Studielastduur                  1 Dag 

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Klassikaal

Taal                                     Engels (US)

€625,-

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Meer Azure Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Je wilt meer leren over de verschillende soorten oplossingen op het gebied van artificial intelligence (AI). Je wilt weten hoe je dit mogelijk kunt maken en hoe je Microsoft Azure hiervoor kunt inzetten.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam