Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads AZ-120 Proef Examen

Tijdens deze trainingsperiode ontwikkel je je tot een IT-professional door volledig gebruik te maken van Azure-resources, waaronder implementatie, configuratie van virtuele machines, virtuele netwerken, opslagaccounts en Azure AD. Je begint met het implementeren van opslagoplossingen, het beheren van netwerkverkeer en Azure Active Directory.

Wat houdt AZ-120 in?

Tijdens deze trainingsperiode ontwikkel je je tot een IT-professional door volledig gebruik te maken van Azure-resources, waaronder implementatie, configuratie van virtuele machines, virtuele netwerken, opslagaccounts en Azure AD. Je begint met het implementeren van opslagoplossingen, het beheren van netwerkverkeer en Azure Active Directory

Resultaat

-Je kunt SAP HANA, S/4HANA, SAP NetWeaver naar Azure migreren
-Je kunt Azure Portal, Cloud Shell, Azure PowerShell, CLI en Resource Manager gebruiken
-Je kunt Intersite-connectiviteitsfuncties waaronder VNet Peering en VNet-naar-VNet-verbindingen gebruiken
-Je kunt werken met Azure Active Directory (AAD) en Azure AD Connect 

Voor wie?

Je bent een Azure-beheerder die SAP-solutions op Azure migreert en beheert. Je bent bekend met programma’s als Azure Portal, PowerShell en Command Line Interface.

Inhoud

  • Introduction
  • Foundations of SAP on Azure
  • SAP Certified Offerings on Azure
  • SAP on Azure Reference Architecture
  • Planning for Implementing SAP Solutions on Azure
  • Planning for Migrating SAP Workloads to Azure
  • Implementing Azure VM-based SAP Solutions
  • Deploying HANA Large Instances (HLI)
  • Migrating SAP Workloads to Azure

Specificaties

Soort product                   Proefexamen

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure

Studielast p/w                  Variabel

Studieomgeving               Online

Taal                                     Engels (US)

€49,-

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Meer Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Je bent een Azure-beheerder die SAP-solutions op Azure migreert en beheert. Je bent bekend met programma’s als Azure Portal, PowerShell en Command Line Interface.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam