Azure Data Scientist Associate DP-100 E-Learning

In deze training leert u hoe u relationele gegevens en No-SQL-gegevens kunt gebruiken om verschillende dataplatformtechnologieën voor zakelijke en technische processen te benutten. Daarna kunt u de gegevens verwerken met behulp van verschillende streaming- en batchgegevenstechnieken. Door deze training creëer je de beste dataopslag, waarbij veiligheid en snelle verwerking centraal staan.

Wat houdt DP-100 in?

Wil jij de basis zijn voor het verbeteren van processen en het oplossen van bedrijfsproblemen? In deze training ga je Azure machine learning technologie gebruiken om modellen te ontwikkelen, trainen en evalueren. Je leert hoe je wetenschappelijke nauwkeurigheid en data-exploratietechnieken kunt toepassen om bruikbare inzichten te verkrijgen en de resultaten aan de juiste mensen te communiceren.

Resultaat

-Je bent uitstekend voorbereid op het examen DP-100, dat inbegrepen is bij de training
-Je kunt de Azure ontwikkelomgeving definiëren en voorbereiden
-Je kunt data voorbereiden om hieruit modellen te ontwikkelen
-Je kunt feature engineering uitvoeren
-Je kunt modellen ontwikkelen, trainen en evalueren

Voor wie?

Deze training is zeer geschikt voor dataprofessionals, data-architects en business intelligence professionals met een achtergrond in wiskunde, statistiek en computerwetenschap, die zich willen ontwikkelen tot Azure Data Scientist.

Inhoud

  • Define and prepare the development environment
  • Prepare data for modeling
  • Perform feature engineering
  • Develop models

Specificaties

Soort product                   E-Learning

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure

Studielast p/w                  Variabel

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Online

Toegang                             365 Dagen

Taal                                     Engels (US)

€199,-

Soorten studievormen

E-learning

Meer Azure E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Wil jij de basis zijn voor het verbeteren van processen en het oplossen van bedrijfsproblemen? In deze training ga je Azure machine learning technologie gebruiken om modellen te ontwikkelen, trainen en evalueren. Je leert hoe je wetenschappelijke nauwkeurigheid en data-exploratietechnieken kunt toepassen om bruikbare inzichten te verkrijgen en de resultaten aan de juiste mensen te communiceren.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam