Administering Relational Databases on Microsoft Azure DP-300 Bootcamp

In deze training leert u hoe u relationele gegevens en No-SQL-gegevens kunt gebruiken om verschillende dataplatformtechnologieën voor zakelijke en technische processen te benutten. Daarna kunt u de gegevens verwerken met behulp van verschillende streaming- en batchgegevenstechnieken. Door deze training creëer je de beste dataopslag, waarbij veiligheid en snelle verwerking centraal staan.

Wat houdt DP-300 in?

Wilt u de SQL Server-database-infrastructuur voor de cloud beheren? Of gewoon het back-upproces van de database automatiseren? Dan is deze opleiding iets voor jou. Tijdens deze training leer je applicaties te ontwikkelen die content leveren vanuit SQL databases. Analyseer ten slotte de queryprestaties om te bepalen waar verbeteringen kunnen worden toegepast.

Resultaat

-Je plant, implementeert en configureert Azure SQL-onderdelen
-Je bewaakt de databaseprestaties en stem je de database en query’s af voor een optimale werking
-Je plant en configureert je oplossingen voor een High Availability Solution

Voor wie?

Je bent dataprofessional, data-architect of applicatieontwikkelaar die graag meer wilt weten over het beheren van gegevens, databases en dataplatformtechnologieën in Microsoft Azure. Je wilt begrijpen welke technologieën er beschikbaar zijn met Azure en hoe je deze kunt laten werken via applicaties.

Inhoud

 • The Role of the Azure Database Administrator
 • Azure Data Platform Roles
 • Azure Database Platforms and Options
 • SQL Server Compatibility Levels
 • Azure Preview Features
 • Plan and Implement Data Platform Resources
 • Deploying SQL Server using IaaS
 • Deploying SQL Server using PaaS
 • Deploying Open Source Database Solutions on Azure
 • Implement a Secure Environment
 • Configure Database Authentication
 • Configure Database Authorization

Specificaties

Soort product                   Bootcamp

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Bootcamp

Toegang Online               90 Dagen

Taal                                     Engels (US)

€ 1495,-

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Meer Azure Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Je bent dataprofessional, data-architect of applicatieontwikkelaar die graag meer wilt weten over het beheren van gegevens, databases en dataplatformtechnologieën in Microsoft Azure. Je wilt begrijpen welke technologieën er beschikbaar zijn met Azure en hoe je deze kunt laten werken via applicaties.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam