Microsoft Azure Data Fundamentals DP-900 Bootcamp

Azure is een van de meest populaire cloudsystemen ter wereld en richt zich niet alleen op ontwikkelaars, maar ook op IT-professionals die virtuele computers of websites in de cloud willen beheren. In deze cursus kom je alles te weten over Azure als administrator.

Wat houdt DP-900 in?

Tijdens deze trainingsperiode ontwikkel je de basisvaardigheden om databaseconcepten te bouwen in de cloudomgeving in Microsoft Azure. Je gebruikt kerngegevensconcepten zoals relationeel, niet-relationeel en het identificeren en beschrijven van big data. Ook leer je hoe je deze technologie implementeert met Microsoft Azure. Ten slotte verken je de verwerkingsopties voor het bouwen van oplossingen voor gegevensanalyse in Azure.

Resultaat

-Je Beschrijft de kerngegevensconcepten in Azure
-Je kunt concepten van relationele gegevens in Azure uitleggen
-Je kunt concepten uit niet-relationele gegevens in Azure uitleggen
-Je identificeert componenten van een modern datawarehouse in Azure 

Voor wie?

Je wilt de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving leren zodat je uiteindelijk clouddatadiensten kunt bouwen binnen Microsoft Azure.

Inhoud

  • Explore core data concepts
  • Explore relational data in Azure
  • Explore non-relational data offerings in Azure
  • Explore modern data warehouse analytics in Azure

Specificaties

Soort product                   Bootcamp

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure 

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Bootcamp

Toegang Online               90 Dagen

Taal                                     Engels (US)

€ 1495,00

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Meer Azure Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Wil jij de basis zijn voor het verbeteren van processen en het oplossen van bedrijfsproblemen? In deze training ga je Azure machine learning technologie gebruiken om modellen te ontwikkelen, trainen en evalueren. Je leert hoe je wetenschappelijke nauwkeurigheid en data-exploratietechnieken kunt toepassen om bruikbare inzichten te verkrijgen en de resultaten aan de juiste mensen te communiceren.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam