CompTIA Security+ Examen

In deze merkonafhankelijke training krijg je diepgaand inzicht in alle onderwerpen die direct of zijdelings met beveiliging van (bedrijfs)gegevens te maken hebben, zoals de beveiliging van netwerkservices, apparatuur en data. Deze training is tevens een goede voorbereiding op het examen CompTIA Security+.

Previous
Next

Wat houdt CompTIA Security+ in?

In deze merkonafhankelijke training krijg je diepgaand inzicht in alle onderwerpen die direct of zijdelings met beveiliging van (bedrijfs)gegevens te maken hebben, zoals de beveiliging van netwerkservices, apparatuur en data. Deze training is tevens een goede voorbereiding op het examen CompTIA Security+.

Resultaat

-Je kunt systemen installeren en configureren om applicaties, netwerken en apparaten te beveiligen
-Je kunt beiligheidsbedreiging analyseren
-Je kunt risico's beheersen
-Je kunt werken op basis van toepasbaar beleid, wetten en voorschriften

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die met beveiliging in de breedste zin van het woord te maken heeft of gaat krijgen, ongeacht de organisatie en het gebruikte (netwerk)platform. Ook als je het examen Security+ (SY0-601) wilt gaan doen, is dit een goede training.

Inhoud

  • Identify the fundamental concepts of computer security
  • Identify security threats and vulnerabilities
  • Manage data, application, and host security
  • Implement network security
  • Identify and implement access control and account management security measures
  • Manage certificates
  • Identify and implement compliance and operational security measures
  • Manage risk
  • Troubleshoot and manage security incidents
  • Plan for business continuity and disaster recovery

Specificaties

Onderwerp        CompTIA Security+ Examen

Duur                                   4 dagen

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Online

Toegang                             365 Dagen

taal                                     Engels (US)

€ 319,-

Welke vaardigheden ga je leren?

HARDWARE

Aanvallen, bedreigingen en kwetsbaarheden

Focus op meer bedreigingen, aanvallen en kwetsbaarheden op internet van nieuwere aangepaste apparaten die moeten worden beperkt, zoals IoT en embedded apparaten, nieuwere DDoS-aanvallen en social engineering-aanvallen op basis van actuele gebeurtenissen.

VEILIGHEID

Architectuur en design

Omvat dekking van bedrijfsomgevingen en afhankelijkheid van de cloud, die snel groeit naarmate organisaties overstappen op hybride netwerken.

HARDWARE & NETWERK PROBLEMEN OPLOSSEN

Implementatie

Uitgebreid met focus op het beheer van identiteit, toegangsbeheer, PKI, basiscryptografie, draadloos en end-to-end beveiliging.

WINDOWS-BEDIENINGSSYSTEMEN

Operations en incidentrespons

Behandelt organisatorische beveiligingsbeoordeling en procedures voor reactie op incidenten, zoals elementaire detectie van bedreigingen, technieken voor risicobeperking, beveiligingscontroles en elementaire digitale forensische gegevens.

SOFTWARE PROBLEEMOPLOSSING

Bestuur, risico en naleving

Uitgebreid ter ondersteuning van organisatorisch risicobeheer en naleving van regelgeving, zoals PCI-DSS, SOX, HIPAA, AVG, FISMA, NIST en CCPA.

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Meer Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Wie ben jij?

Je bent IT-professional en wilt je verder ontwikkelen tot Azure administrator.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam