Microsoft Dynamics 365 for Sales MB-210 E-Learning

Ontdek hoe je een hyperverbonden bedrijf realiseert dat klaar is voor de toekomst met de nieuwste Dynamics 365-innovaties die zijn onthuld tijdens Microsoft Ignite.

Wat houdt MB-210 in?

Tijdens deze trainingsperiode ontwikkel je de kennis en vaardigheden om Microsoft Dynamics 365 for Sales effectief te gebruiken. Op deze manier kunt u leren klantgegevens te beheren en ingebouwde verkooptools te gebruiken. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kennisopbouw van de organisatie en kunt u al uw energie richten op winstgevende verkoopkansen van klanten en het onderhouden van contacten.

Resultaat

-Je weet hoe je applicaties kunt installeren en configureren
-Je identificeert verkoopscenario's en beheert de klantrecords
-Je maakt gebruik van analysetools voor klantgegevens en configureer je de verkoopcyclus en product catalogus

Voor wie?

Je bent functioneel consultant die verantwoordelijk is voor het inschakelen van belanghebbenden en het vastleggen van vereisten.

Inhoud

  • Sales Overview
  • Working with Opportunities
  • Quotes to Orders
  • Sales Analytics and Insights

Specificaties

Soort product                   E-Learning

Leverancier                       Microsoft

Studielast p/w                  Variabel

Afronding                          Certificaat

Taal                                     Engels (US)

€199,-

Soorten studievormen

E-learning

Meer E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar vooruit.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige vakken grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken

Wie ben jij?

Je bent functioneel consultant die verantwoordelijk is voor het inschakelen van belanghebbenden en het vastleggen van vereisten.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Wat krijg je van ons?

Bel of mail ons gerust. Vul het formulier hiernaast/onder in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam