Microsoft Dynamics 365 Customer Service MB-230

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service biedt elke organisatie kansen voor klantensucces. Tijdens deze training ga je aan de slag met tools zoals het geautomatiseerd aanmaken van dossiers en wachtrijbeheer. Zo heb je meer tijd om je te focussen op het belangrijkste, namelijk de klant.

Wat houdt MB-230 in?

Microsoft Dynamics 365 for Customer Service biedt elke organisatie kansen voor klantensucces. Tijdens deze training ga je aan de slag met tools zoals het geautomatiseerd aanmaken van dossiers en wachtrijbeheer. Zo heb je meer tijd om je te focussen op het belangrijkste, namelijk de klant.

Resultaat

-Je kunt zelfstandig een klantenservice-app installeren en configureren
-Je bent beter in staat om klantscenario's te identificeren en het proces voor het oplossen van zaken te voltooien

Voor wie?

Je bent desktop- of supportprofessional

Inhoud

  • Customer Service Overview
  • Case Management
  • Service Level Agreements and Entitlements
  • Knowledge Management

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar vooruit.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige vakken grondiger moet bestuderen.

Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken

Wie ben jij?

Je bent desktop- of supportprofessional.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Wat krijg je van ons?

Bel of mail ons gerust. Vul het formulier hiernaast/onder in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam