Microsoft Access Basis

Leer in deze door Itym gecertificeerde en ervaren trainer op een snelle en efficiënte manier met Access werken. In de Access Basis training leert u de basis vaardigheden van Access kennen. Deze training is bedoeld voor cursisten die (beter) willen leren werken met Access. Ook voor cursisten die nooit tot weinig Access gebruiken, is deze cursus zeer geschikt. In deze basistraining leert u op een functionele wijze een database te bouwen volgens de datamanagementregels. U leert vervolgens de mogelijkheden die de Access applicatie u biedt om de database te voeden met nieuwe of gewijzigde gegevens. Ook leert u om duidelijke rapportages en formulieren te maken.

Previous
Next

Direct tijd besparen

Met deze hands-on training verzorgd door Itym bespaart u aantoonbaar tijd in u zoek tocht naar opgeslagen informatie. De training wordt in alle versies van Mirosoft Office door Itym aangeboden. De inhoud van deze training wordt waar mogelijk aangevuld met de “nieuwe” functies die een betreffende officeversie biedt.

Stap-voor-stap en begrijpelijk

In de training Microsoft access Basis behandelt uw Microsoft gecertificeerde Itym trainer alle applicatie mogelijkheden. Stap-voor-stap en begrijpelijk. Altijd al een productie informatiesysteem willen maken? Uw docent wijst u de weg! Door een simpele handeling gaat er een hele nieuwe wereld van Microsoft Access voor uw open…in één dag.

Voorkennis

De verwachte voorkennis is kunnen werken met het Microsoft Office pakket.

Specificaties

Soort product                    Basis

Leverancier          Microsoft Access Basis

Onderwerp                        Access

Studielast p/w                  Variabel

Afronding                          Certificaat

Studieomgeving               Online

Toegang                             365 Dagen

Taal                                     Engels (US)

€199,-

Trainingsinhoud

Basisvaardigheden

Tabelontwerp

Veldeigenschappen

Relaties tussen gegevens

Formulierontwerp

Rapporten maken

Queries uitvoeren

Importeren en exporteren

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk. Aan het einde van deze cursus ontvang je ook een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws.Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)