Adobe Illustrator Basis

Met deze door ITYM verzorgde Adobe Illustrator Basistraining leer je de fundamentele vector technieken te gebruiken in Illustrator. Om het beste uit jouw afbeelding en opmaak te halen voor bijvoorbeeld de volgende Reclamecampagne of website! Je zult leren om een afbeelding (vector) op te maken, aan te passen en te printen, het verbeteren van de look and feel, het gebruik van kleur stalen, speciale effecten toe te passen en opslaan in het juiste formaat.

Previous
Next

Voor wie

Maakt en bewerkt u vectorillustraties? Dan kunt u bijna niet zonder het Adobe Illustrator! Adobe Illustrator wordt gebruikt voor het maken van (vector)afbeeldingen en wordt veel gebruikt door grafisch ontwerpers, dtp’ers, illustratoren en technisch tekenaars. Had u altijd al cartoons, technische tekeningen of logo’s zelf willen maken? Dan is dit de training voor u!

Ook handig voor andere Adobe programma’s

Een aantal geleerde elementen past u na afloop ook effectief toe op de andere Adobe programma’s zoals Adobe Photoshop en Adobe Indesign.

Ervaren en door Adobe gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Adobe gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training Adobe Photoshop Basis. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Vereiste basiskennis

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Enkel dat u er zin in heeft om Adobe Illustrator aan de slag te gaan!

Trainings Inhoud

Introductie Adobe Illustrator

Vormen

Objecten transformeren

Toepassen van kleuren

Werken met teksten

Werken met lagen

Schilderen

Printen

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)