Adobe Indesign Basis

Met deze door ITYM verzorgde Adobe Indesign Basistraining leer je de fundamentele document technieken te gebruiken in Indesign. Om het beste uit jouw documenten en opmaak te halen voor bijvoorbeeld de volgende Marketingcampagne! Je zult leren om een document op te maken, samenvoegen en herindelen, het verbeteren van de look and feel, het verwijderen van tekstfragmenten, speciale effecten toe te passen, opmaak kiezen en opslaan in het juiste formaat.

Previous
Next

Voor wie

Heeft u altijd al willen weten hoe uw professionele documenten de finishing Touch kunt geven door het goed uitlijnen van teksten. Hoe uw bewerkte foto’s in teksten kunt plaatsen? Het delen van een kopie als een Pdf-formaat naar “the Cloud” of per e-mail te delen? Wilt u professionele tekstbewerking leren? Dan is dit de training voor u!

Ook handig voor andere Adobe programma’s

Een aantal geleerde elementen past u na afloop ook effectief toe op de andere Adobe programma’s zoals Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.

Ervaren en door Adobe gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Adobe gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training Adobe Indesign Basis. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Vereiste basiskennis

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Enkel dat u er zin in heeft om Adobe Illustrator aan de slag te gaan!

Trainings Inhoud

Introductie Adobe Indesign

Documenten

Objecten

Documenten met meerdere pagina’s

Werken met teksten

Werken met afbeeldingen en kleuren

Documenten voorbereiden

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)