Excel training

Microsoft Office Excel is de meest populaire kantoorsoftware voor het uitvoeren van financiële berekeningen en het bijhouden van de administratie. Talloze Nederlandse bedrijven maken gebruik van het programma en het is dan ook belangrijk dat werknemers er vertrouwd mee zijn. Dit is precies waar een Excel cursus van Itym u van verzekert.

Als gespecialiseerd trainingsbureau in de IT-sector bieden wij een breed scala cursussen aan voor Microsoft Eindgebruikers. Bij de meeste van onze trainingen heeft u de keuze uit meerdere opleidingsniveaus, van beginners tot gevorderden. Zo hebben wij altijd wel een workshop die aansluit op de behoefte van uw medewerkers.

Cursus Excel voor beginners

Veel bedrijven kiezen voor de Excel cursus voor beginners, zodat werknemers snel vertrouwd raken met de applicatie en beter leren omgaan met de vele mogelijkheden die het programma biedt. Het aanleren van enkele belangrijke basisvaardigheden is al voldoende om werkprocessen aanzienlijk sneller en efficiënter uit te voeren.

Zoals zoveel andere Microsoft-applicaties, beschikt ook de Excel software over diverse handige sneltoetsen. Veelgebruikte handelingen die normaliter veel tijd in beslag kunnen nemen, worden hiermee een fluitje van een cent. Meerdere methoden die tijdens de training aan bod komen, zijn ook toepasbaar in andere Office-programma’s zoals Word.

Cursus Excel voor gevorderden

Beschikken uw medewerkers al over de benodigde vaardigheden om simpele taken eenvoudig te volbrengen? Dan is onze cursus Excel voor gevorderden een uitstekende optie om de reeds aanwezige kennis naar een hoger niveau te tillen. Zo leert uw personeel om zelfs de meest complexe calculaties binnen korte tijd te voltooien.

In deze opleidingen richten we ons met name op geavanceerde functionaliteiten zoals draaitabellen, databases, de oplosser en het creëren van macro’s. Zoekt u echter nog meer verdieping? Dan is onze Microsoft Excel Expert training dé manier om het programma van A tot Z te leren kennen en de onbetwiste expert te worden op uw afdeling.

Actuele prijzen

Workshop Excel: zowel incompany als online

Alle Itym trainingen worden verzorgd door een Microsoft gecertificeerde trainer, zodat u zeker weet dat uw cursus kwalitatief hoogwaardige informatie en de laatste inzichten in het vakgebied bevat. Op onze website kunt u een overzicht vinden van al onze certificeringen en de kwaliteitsborgingen waaraan onze organisatie voldoet.

Wilt u ook een cursus Excel volgen maar twijfelt u over de beste aanpak? Wij bieden onze opleidingstrajecten zowel inhouse, incompany als via e-learning aan. Op basis van uw specifieke wensen kunnen we ook een pakket op maat voor u samenstellen. Bel voor meer informatie naar 020-2615350 of neem contact op via het contactformulier.