Microsoft Excel Basis E-Learning

De ITYM-instaptraining Microsoft Excel Basis laat u succesvol starten met Microsoft Excel. Na afloop bent u vertrouwd met alle mogelijkheden van de Microsoft-applicatie Excel én past u deze zelfstandig toe. Ook voor gebruikers die nooit tot weinig Excel met Microsoft Excel werken is deze training zeer geschikt. Maar zeker ook voor de informatieverwerkers die dagelijks met Excel werken is het goed om nu eens de basis goed onder de knie te krijgen om zo efficiënter te werken met Excel.

Previous
Next

Snel Vertrouwd

Deze onmisbare basistraining maakt u snel vertrouwd met de menustructuur en de gebruikersinterface van Excel. U leert de basisvaardigheden waarmee u effectief met Excel aan de slag gaat. U krijgt een gedegen introductie tot het maximaal benutten van de functies en het bouwen van formules in Excel. Ook leert u een aantal van de meest gebruikte sneltoetsen toe te passen.

Ook handig voor andere Microsoft-applicaties

Een aantal geleerde elementen past u na afloop ook effectief toe op de andere Microsoft-applicaties. Denk aan Word en PowerPoint.

Ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer begeleidt u tijdens de training Microsoft Excel Basis. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Trainings Inhoud

Starten met Excel

Bestanden gebruiken

Een werkblad bewerken

Een Excel werkboek structureren

Maken van berekeningen

Opmaak

Stijlen

Excel bladen afdrukken

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk. Aan het einde van deze cursus ontvang je ook een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle. Heb je iets niet direct begrepen? Dan kijk je de video rustig op jouw eigen tempo terug op een desktop, Smartphone, tablet of zelfs digitale TV.

Soorten studiemateriaal

Meer E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)