Microsoft Excel Expert

Is ademen al net zo gewoon als werken met Excel? Heeft u de Excel Gevorderd training gevolgd en wilt u uw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Schrijf u dan in voor de Excel Expert training en wordt de Excel expert van uw afdeling. De Excel Expert training is voor de ervaren Excel gebruikers. Leer Excel ‘achter de schermen’ kennen en pas Excel naar uw wensen aan. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van deze cursus. Ontdek de nieuwe Self service BI-tool van microsoft Excel: PowerPivot (vanaf Office 2010)

Previous
Next

Ook handig voor andere Microsoft Applicaties

De geleerde elementen past u na afloop ook effectief toe op de andere Microsoft Office applicaties. Denk aan WordPowerPoint en Outlook.

Ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) begeleidt u namens Itym tijdens de training Microsoft Excel Expert. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Trainings Inhoud

Introductie macro’s

Werkprocessen stroomlijnen

Samenwerken binnen Excel

Werkbladen controleren

Hulpmiddelen voor gegevens

Analyseren van Gegevens

Werken met meerdere


Excelbestanden

PowerQuery

Introductie PowerPivot (vanaf Office 2010)

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je ook een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)