Microsoft Excel Financials
V-Learning

De ITYM training Excel voor financieel managers leert u snel adembenemend en gemakkelijk toepasbare functies gebruiken. Al de eerste werkdag na deze ITYM training wint u tijd en nemen uw analyses in kwaliteit toe. Eveneens presenteert u professioneler en voorkomt u ongewenste financiële verrassingen. Ook leert u met het gebruik van de nieuwe Self Service Business Intelligence mogelijkheden van de nieuwe Microsoft Excel versies indrukwekkende Dashboard maken.

Previous
Next

Voor wie

Veel financiële afdelingen hebben Excel 2003 gelaten voor wat het is en werken nu met Excel 2010 of nieuwer. Echter, tussen Excel 2003 en 2016 zit een ongekend groot gat. Daarom vraagt ITYM u: benut u écht alle mogelijkheden? Microsoft Excel biedt u vele tools voor het analyseren en visueel voorstellen van data, om informatie te analyseren, te beheren en te delen. Uw ITYM trainer leert u die beheersen en vlot toepassen.

Ook ú behoort tot de doelgroep…

…als u werkt als financieel manager, accountant, controller, treasurer, bankier, credit manager of hoofd administratie.

Deze voordelen zijn voor u

Deze ITYM training levert u deze stevige voordelen op in uw financiële praktijk:

-Grote tijdsbesparing.

-Effectieve presentaties.

- Betere spreadsheets.

-Sterkere analyses.

Ook handig voor andere Microsoft Applicaties

Een aantal geleerde elementen past u na afloop ook effectief toe op de andere Microsoft applicaties. Denk aan Word en PowerPoint.

Ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training Microsoft Excel Financials. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Trainings Inhoud

Gegevens invoeren, opmaken en


beveiligen

Excel als database

Financiële rekenkunde

Beleidsbepaling

Statistiek

Bedrijfseconomie

Macro’s

DashBoard

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk. Aan het einde van deze cursus ontvang je ook een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.Meer V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle. Heb je iets niet direct begrepen? Dan kijk je de video rustig op jouw eigen tempo terug op een desktop, Smartphone, tablet of zelfs digitale TV.


Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam