Microsoft Project In Company

Microsoft Office Project is het Resource Planning softwarepakket van Microsoft en het is primair bedoeld om grip te krijgen op de projectplanning. Microsoft Project maakt inzichtelijk welke stappen (taken) binnen een project genomen moeten worden om het uiteindelijke doel te bereiken. Voor de projectleider is het een hulpmiddel bij het plannen van de activiteiten. Microsoft Project is een dynamisch planningsprogramma, wat inhoudt dat de taken gekoppeld zijn en automatisch doorschuiven als een taak uitloopt. In de training Microsoft Project staat het opzetten van een projectplanning centraal. Daarnaast gaan we in op het bijhouden van de voortgang en het maken van rapportages. De inzet van middelen en daarbij behorende kosten komen ook ter sprake. Kortom dé training om eens echt grip te krijgen op uw projecten!

Previous
Next

Ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer

Een ervaren en door Microsoft gecertificeerde trainer begeleidt u namens ITYM tijdens de training Microsoft Project. U ontvangt dus kwaliteitskennis uit de eerste hand.

Doelgroep

De Project Manager, projectleider of project planner die nu toch echt eens grip willen krijgen op de planning. Uit ervaring van onze Itym gecertificeerde trainers vernemen we vaak dat men Microsoft-project niet goed kennen en snel terug grijpen naar Excel. Waardoor we weer statisch aan het werk zijn en dus alles met de hand moeten aanpassen. En dat is zonde van uw spaarzame tijd. Itym beloofd u dat u na deze training echt werkende planningen kunt maken met de bijbehorende geweldige rapportages!

Trainings Inhoud

Project basisvaardigheden

Taakbeheer

Tijdsaspecten

Resources gebruiken

Meervoudige projecten

De voortgang bijhouden

Rapporten en afdrukken

Aanpassingen

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)