Microsoft Office 365

In deze ITYM training Microsoft Office 365 leert u alle facetten van Microsoft Office 365 begrijpen en beheersen. Uit de eerste hand van een ervaren ITYM-trainer ontdekt u snel en inzichtelijk wat Microsoft 365 u biedt. Eveneens leert u vaardig om te gaan met de functies en mogelijkheden van het pakket. Wilt u zich ontwikkelen tot dé Microsoft Office 365-specialist in uw organisatie? Dan is deze bewezen ITYM training de beste keuze.

Previous
Next

Direct succes

Het succes van Microsoft Office 365 is groot. Steeds meer organisaties besluiten om gebruik te maken van deze ‘cloud service’ van Microsoft. Van WordExcelPowerPointOneNoteOutlook tot aan SharePoint: de eindgebruiker heeft met Office 365 een ongekend digitaal instrumentarium tot zijn beschikking.

Ontwikkel u samen met ITYM tot dé expert in uw organisatie

Microsoft Office 365 bevat cloudversies van software voor e-mail, voor communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online. Dit uiteraard in combinatie met de bekende Office Professional desktop suite. Wilt u zich ontwikkelen tot dé expert van Microsoft Office 365 binnen uw organisatie? Wilt u een compleet inzicht in wat cloud computing en virtualisatie voor uw organisatie betekenen? Dan is deze opleiding van ITYM voor u de beste optie.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor personen/bedrijven die het Office 365 pakket gebruiken of gaan gebruiken. Voor deze cursus is het verstandig om enige ervaring te hebben met Internet. Kennis van het Officepakket is een pre maar niet vereist.

Te behandelen onderwerpen

Kennismaking van het Office 365 en


de Cloud

Office Web Apps gebruiken

Het werken met SharePoint en


Office 365

Extra Apps in Office365 Online

Vragenronde

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)