Training Office 365

Microsoft Office 365 is een innovatieve cloud service die bedrijven ongekende mogelijkheden biedt. Bekende applicaties zoals Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, SharePoint en Skype zijn standaard bij dit pakket inbegrepen. Voor een optimale integratie in uw organisatie is een Office 365 training van Itym sterk aan te raden.

Itym is een gerenommeerde bedrijfstrainingsspecialist in Nederland en heeft langjarige ervaring met het geven van uiteenlopende Microsoft trainingen. Onze gecertificeerde experts ondersteunen uw organisatie met een gevarieerd aanbod aan opleidingen, zowel voor beginners als gevorderden binnen een afdeling.

Cursus Office 365 beheer

Het Office 365 pakket valt enigszins te vergelijken met de bekende Microsoft Office kantoorsoftware die vele bedrijven wereldwijd gebruiken. Een groot verschil is echter dat het eerstgenoemde pakket niet alleen wordt aangeboden in de vorm van PC-applicaties, maar ook als online dienst. Dit in tegenstelling tot het laatstgenoemde pakket, dat alleen te verkrijgen is als desktopsoftware.

Daarnaast weet Office 365 zich te onderscheiden doordat het niet gaat om een eenmalige aanschaf, maar om een abonnementsvorm die specifiek is afgestemd op de behoefte van uw bedrijf. Hierdoor bent u als gebruiker altijd verzekerd van de meest recente versie. De Itym training voor Office 365 is uiteraard altijd afgestemd op de meest actuele update van de software.

Microsoft Office 365: van Outlook tot SharePoint

Cloud computing en virtualisatie hebben tegenwoordig een grote meerwaarde voor elke moderne organisatie. Onze Office 365 cursus speelt hierop in door niet alleen de theorie achter dit digitale instrumentarium op heldere wijze uit te leggen, maar ook de toepassing ervan in de praktijk te oefenen.

U ontdekt op laagdrempelige wijze hoe u het maximale kunt halen uit cloudsoftware zoals Outlook, Word en Excel. Maar ook leert u hoe u een platform zoals SharePoint kunt gebruiken om de communicatie en samenwerking binnen uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Na het volgen van onze Microsoft Office 365 training mag u zich een ware specialist noemen.

Neem contact op

Office 365 training: zowel online als inhouse

De cursussen van Itym zijn onder meer te volgen op een van onze landelijke trainingslocaties. Zo kunt u simpelweg de locatie kiezen die zich het dichtst bij u in de buurt bevindt. Wilt u onze Office 365 opleiding in een eigen vestiging volgen en eventuele aanvullende leerdoelen vaststellen? Dan geven wij de training natuurlijk inhouse.

Bij Itym kunt u niet alleen rekenen op hoogwaardige lesstof, maar ook op trainers van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken alleen samen met door Microsoft gecertificeerde specialisten, zodat wij u van de beste en meest actuele informatie voorzien. Wij bieden ook mogelijkheden op het gebied van e-learning. Meer informatie? Bel naar 020-2615350 of neem contact op via de website.