Training Microsoft Outlook

Microsoft Office Outlook is de meest gebruikte software om e-mailberichten en andere persoonlijke informatie te beheren. Deze veelzijdigheid maakt de applicatie bijzonder geliefd in het Nederlandse bedrijfsleven. Een Outlook training van Itym zorgt ervoor dat uw medewerkers het maximale rendement uit de software halen.

Itym is een van de meest vooraanstaande specialisten in de IT-branche en biedt diverse trainingen aan op het gebied van Microsoft-computerprogramma’s. Voor elk kennisniveau hebben wij de ideale opleiding in huis, van een laagdrempelige basiscursus voor alle werknemers in uw organisatie tot een geavanceerde training voor experts.

Training Outlook basis: software efficiënt gebruiken

Onze Microsoft Outlook Basis training is met name gericht op een efficiëntere omgang met e-mails, losse aantekeningen, afspraken in een elektronische agenda en taken op een to-do lijst. Dit zijn allemaal zaken die met behulp van Outlook op gemakkelijke wijze in dezelfde omgeving beheerd worden.

Voor deze basiscursus is enige kennis van andere Microsoft-programma’s zoals Windows, Word en Excel wel een vereiste. Andersom geldt ook dat u de opgedane vaardigheden in deze training ook kunt gebruiken in deze andere applicaties. Denk hierbij onder meer aan het toepassen van sneltoetsen of het gebruik van bepaalde functies.

Outlook training voor gevorderden

Voor professionals die reeds bekend zijn met de basisfunctionaliteiten en mogelijkheden van dit programma, biedt Itym een speciale Outlook training voor gevorderden. Hier leert u om nog effectiever te werken met de software en diverse theorieën en technieken daadwerkelijk in de praktijk te oefenen.

Het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden, zoals het plannen van vergaderingen en het verwerken van grote hoeveelheden e-mailverkeer, wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Wilt u nog meer tijd besparen en uw productiviteit maximaliseren? Dan is onze Outlook Time Management cursus de optimale aanvulling op onze andere opleidingen.

Neem contact op

Aanmelden voor Microsoft Outlook cursus

Bij elke training van Itym bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oefenstof, maar ook voor onze trainers. Wij maken namelijk alleen gebruik van experts die door Microsoft gecertificeerd zijn om les te geven over deze applicaties. Op onze site vindt u meer informatie over al onze kwaliteitsborgingen.

Wilt u zich aanmelden voor een van onze Microsoft Outlook cursussen? U heeft de keuze uit zowel inhouse, incompany als e-learning trajecten. Zo kunt u altijd de training kiezen die het beste aansluit op uw organisatie. Meer weten? Neem contact op of stel uw vraag aan een van onze medewerkers via 020-2615350.