Microsoft SharePoint Designer E-Learning

De training Microsoft SharePoint Designer gaat over het beheren van de Microsoft SharePoint site collectie inhoud. Microsoft SharePoint maakt gebruik van zogenoemde webparts. Een aantal zijn standaard meegeleverd bij de installatie van een SharePoint site collectie, maar er zijn ook nieuwe, eigen webparts te ‘bouwen’. Bijvoorbeeld om informatie uit een eigen database of applicatie te halen en te visualiseren in een site. Wilt u leren om gegevens uit een Data Warehouse als een rapport in een teamsite te laten zien? Dan is dit uw training! Deze training behandelt niet alle mogelijkheden met werkstromen binnen SharePoint Designer. Hiervoor moet u bij de training Microsoft SharePoint Workflows zijn die Itym aanbiedt. Deze training (Microsoft SharePoint Designer) geeft u wel een introductie hierin zodat u een goede indruk krijgt wat de volgende stap is in automatisering in SharePoint!

Previous
Next

Doelgroep

In deze Microsoft SharePoint Designer training krijgt u de kennis bijgebracht om uw site collecties in uw bedrijf SharePoint omgeving verder te automatiseren en te verbeteren. Denk hierbij aan het aanmaken, bewerken en delen van data uit andere bedrijf kritische applicaties zoals SQL, Web services en XML. Ook leert u om pagina’s, wiki’s, gebruikers en metadata te maken en beheren. Technische aspecten komen in deze training zeker aan bod.

Trainings Inhoud

Webparts

Geavanceerd

Data Connecties

Debugging en troubleshooting

Werkstromen

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)