Microsoft SharePoint Site-Owners In Company

Deze training is speciaal ontwikkeld voor Site-Owners of werknemers die opgeleid willen worden tot Site-Owner van de SharePoint omgeving. Onder leiding van onze gecertificeerde SharePoint trainers gaat u aan de slag met praktijkgerichte opdrachten binnen SharePoint. De doelgroep van deze Site-Owners training zijn diegene die de nobele taak op zich hebben genomen om de teamsite van hun afdeling te beheren. Onder andere content beheerders, redacteuren of communicatiemedewerkers. Basiskennis van SharePoint (Of Office365) is zeer gewenst om aan deze training deel te nemen.

Previous
Next

Direct aan de slag

In deze zogenaamde SO training krijgt u de kennis bijgebracht om uw teamsite in uw bedrijf SharePoint omgeving te onderhouden en te verbeteren. Denk hierbij aan het aanmaken, bewerken en delen van bibliotheken, uitgebreide versie beheer, pagina’s, wiki’s, metadata en Termen. Technische aspecten komen in deze training gefilterd aan bod.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor personen die SharePoint sites gaan beheren of sites collecties gaan bouwen. Voor deze cursus is het verstandig om ervaring te hebben met SharePoint Server of Office 365. Heeft u altijd al grip willen krijgen op het delen van informatie binnen uw onderneming? Dan is dit de training voor u!

Trainings Inhoud

Inleiding

Lijsten

Bibliotheken

Pagina’s, Webparts en Views

Toegangsrechten

Geavanceerde mogelijkheden

Queries uitvoeren

Importeren en exporteren

Soorten studievormen

In Company

Deze Microsoft Access training helpt uw organisatie de kennis eigen te maken en toe te passen. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Aan het einde van deze cursus ontvang je een waardevol Certificaat van ons!

Klassikaal training

Klassikaal

Deze Klassikale training helpt je onder leiding van een zeer ervaren trainer de kennis eigen te maken. De trainer wisselt uitleg en praktijkvoorbeelden af met oefeningen. Dit is een hands-on training waarin je de applicatie grondig leert ontdekken. Uiteraard ontvang je van ons een gedegen naslagwerk.

V-Learning

Wil je in korte tijd, op momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen of ontdekken? Dan heeft ITYM voor jou de ideale Videotraining klaar staan. En voor de prijs hoef je het niet te laten, Videoleren kan je daarbij helpen. In kleine blokjes van een paar minuten leer je elke keer iets nieuws. Je hebt met videoleren zelf de volledige controle.

Soorten studiemateriaal

E-Learning

Leer efficiënt werken met gegevens in onze Microsoft Access Basis cursus. Wil je in jouw eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, het werken met Microsoft Access onder de knie krijgen? Aan de hand van duidelijke uitleg in tekst en beeld, afgewisseld met quizjes en oefeningen, leer je Microsoft Access echt te gebruiken in de praktijk. E-Learning kan je daarbij helpen.

Open Leer Centrum

Het Open Leercentrum houdt in dat je zelfstandig aan het werk gaat onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit betekent dat je in een groep aan de slag gaat waarbij iedere deelnemer met een eigen cursus aan de slag gaat. Dit onder begeleiding van een zeer ervaren en gecertificeerde trainer.Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.
Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Meer info?

Bel of mail. Vul het formulier hiernaast in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 120, 1012 SH Amsterdam (5e verdieping)