Modern Desktop Administrator MD-100 Labs

Deze opleiding helpt je stapsgewijs te ontdekken welke digitale vaardigheden je in welke situatie nodig hebt en hoe je de verschillende tools van Microsoft 365 in je voordeel inzet. 

Wat houdt MD-100 in?

Dit is een opleiding tot expert in Windows 10 installatie, configuratie, beveiliging en onderhoud. Jij bepaalt wanneer en hoe je studeert. Je hebt diepgaande kennis van besturingssystemen, applicaties en hardware en weet hoe je de beveiliging kunt waarborgen. Door deze training heb je de eerste stap gezet om een moderne desktop administrator te worden.

Resultaat

-Je weet hoe je het systeem beveiligt
-Je weet hoe je de veiligheid van data kunt waarborgen
-Je hebt de eerste stap gezet om Modern Desktop Administrator te worden

Voor wie?

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Modern Desktop Administrator. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Inhoud

  • Windows 10 (MD-100)
  • Installing Windows 10
  • Configuring Windows 10
  • Protecting Windows 10
  • Maintaining Windows 10

Specificaties

Soort product                   Labs

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Azure

Studielastduur                  Variabel

Studieomgeving               Labs

Toegang                             90 Dagen

Taal                                     Engels (US)

€195,-

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar vooruit.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige vakken grondiger moet bestuderen.

Meer Microsoft 365 Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken

Wie ben jij?

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Modern Desktop Administrator. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Wat krijg je van ons?

Bel of mail ons gerust. Vul het formulier hiernaast/onder in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam