Microsoft 365 Mobility and Security MS-101 Labs

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van Microsoft 365? Hoe realiseert u dit in uw organisatie? In deze training bepaal jij wanneer en hoe je leert. U begint gebruikers te beheren en toepassingen toe te voegen. Met het behaalde certificaat heb je de eerste stap gezet om Microsoft 365 Enterprise administrator te worden.

Wat houdt MS-101 in?

Tijdens deze training krijg je een diepgaand inzicht in de beveiliging van Microsoft 365. Je leert hoe je de gebruikersveiligheid en gegevensbeveiliging kunt waarborgen. Op deze manier kunt u het apparaat in de gaten houden en controleren wat de gebruiker kan doen. Met het behaalde certificaat zet je een stap richting Microsoft 365 Enterprise administrator.

Resultaat

-Je bent uitstekend voorbereid op het examen MS-100, dat inbegrepen is bij de training
-Je kunt Microsoft 365 succesvol implementeren binnen jouw organisatie
-Je kunt applicaties en gebruikers managen 

Voor wie?

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Microsoft 365 Enterprise Administrator. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Inhoud

  • Microsoft 365 Security Management
  • Microsoft 365 Compliance Management
  • Microsoft 365 Device Management

Specificaties

Soort product                   Labs

Leverancier                       Microsoft

Onderwerp                        Microsoft 365

Studielastduur                  Variabel

Studieomgeving                Labs

Toegang online                 90 dagen

Taal                                     Engels (US)

€195,-

Soorten studievormen

E-learning

E-Learning

Leren in je eigen tempo: waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Dat is wat je wilt! ITYM online training is gespecialiseerde en doelgerichte e-learning. Vul aan met Visual Labs, proefexamens en/of coaching op afstand, en maak dit leren zoals jij dat wilt.

Klassikaal training

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Klassikale training is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Deel kennis en ervaringen met mededeelnemers en help elkaar vooruit.

Bootcamp training

Bootcamp

Zijn medewerkers niet voor een aangesloten periode te missen op de werkplek? Dan is een Bootcamp een zeer efficiënte leermethode en snelle zekere route naar certificering. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken. Er wordt klassikaal geleerd, maar ook zelfstandig en met coaching.

Soorten studiemateriaal

Proefexamen

Onze proefexamen's zijn zo gestructureerd dat ze zoveel mogelijk lijken op de daadwerkelijke kwalificatie-examens. Zowel inhoudelijk alsook de vraagstelling. Het vertelt of je bent voorbereid op de toets en of je sommige vakken grondiger moet bestuderen.

Meer Microsoft 365 Labs

Met online Labs kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computeromgevingen waarin je de vaardigheden die je studeert kunt gaan oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken.

Examen

Met online IT-trainingen kun je on-demand toegang krijgen tot gekloonde virtuele computerwerelden om de vaardigheden die je studeert te oefenen. Voorkom dat je dure hardware moet kopen of met ingewikkelde opstellingen moet werken

Wie ben jij?

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Microsoft 365 Enterprise Administrator. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang

Onze partners

Certified

Wat krijg je van ons?

Bel of mail ons gerust. Vul het formulier hiernaast/onder in voor de Brochure.

Email

Opleidingen@itym.nl

 

Telefoonnummer

+31 20 261 5350

Adres

 Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB  Amsterdam