Training afleggen in ICT?

Microsoft 365

Azure is een van de meest populaire cloudsystemen ter wereld en richt zich niet alleen op ontwikkelaars, maar ook op IT-professionals die virtuele computers of websites in de cloud willen beheren. In deze cursus kom je alles te weten over Azure als administrator. Abonnementen, kapitaal, opslag, virtuele computers en virtuele netwerken zijn allemaal inbegrepen.

Weet jij jouw keuze al? Kijk hieronder

Role based trainingen

Developer Associate (MS-600)

IT-professionals kunnen leren omgaan met hun Azure-abonnementen, identiteit beveiligen, netwerken onderhouden, virtuele netwerken configureren en nog veel meer

Messaging Administrator Associate (MS-203)

Het definiëren van vereisten, het evalueren en modelleren van bedrijfsprocessen, en een alomvattend begrip hebben van het bedrijfsdomein.

Modern Desktop Administrator Associate (MD-100)

De bescherming van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen kwaadwillende aanvallen staat bekend als cyberbeveiliging.

Modern Desktop Administrator Associate (MD-101)

Een Data Analist verzamelt, schoont en moduleert de juiste data uit vaak omvangrijke en complexe, gestructureerde en ongestructureerde, (big) data en datastromen.

Security Administrator Associate (MS-500)

Datawetenschappers gebruiken een groot hoeveelheid (on)gestructureerde data, ook wel 'big data' genoemd, om waardevolle inzichten te produceren.

Teams Administrator Associate (MS-700)

De Functioneel Beheerder zorgt ervoor dat medewerkers toegang hebben tot de benodigde technische ondersteuning binnen een bedrijf.

Enterprise Administrator Expert (MS-100)

Azure Developer maakt nieuwe software en past bestaande software aan om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen.

Enterprise Administrator Expert (MS-101)

Op het Office365-platform ontwerp, implementeer en lever je oplossingen.

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Datawetenschappers gebruiken een groot hoeveelheid (on)gestructureerde data, ook wel 'big data' genoemd, om waardevolle inzichten te produceren.

Onze partners

Certified
Know Who We Are

Jouw oefenmeester in ICT

Als het gaat om diverse opleidingen in ICT waarbij je direct aan de slag kunt ben je bij ITYM op het juiste adres. Sta jij nou te popelen om functioneel beheerder te worden of ligt jouw hart toch meer bij web developing, alles kan en waar een wil is is een weg, dat is wat wij bij IT Your Mind voorop stellen. Bekijk onze grote aanbod, wacht niet langer en schrijf je bij ons in. 

microsoft certificeren

Vragen?

Bel of mail ons gerust. Vul onderstaande formulier in en dan zullen wij contact met jou opnemen

Email

Opleidingen@itym.nl

Phone

+31 20 261 5350

Address

Amstel Business park, Joop Geesinkweg 125, 1114 AB Amsterdam

Waarom ITYM?

Voor iedereen, op elke niveau.

Flexibel en alles op je eigen tempo

Erkende diploma's en certificeringen

Live ondersteuning en een heel jaar toegang