Onze Expert Servicedesk ondersteund bij de complexe en langlopende incidenten. Denk hierbij aan storingen van servers, aanpassingen op servers, netwerkverstoringen en werkplekverstoringen. Met hun scherpe en analytische blik weten zij zelfs de meest complexe incidenten op te lossen.

ITYM managed IT in de volledige breedte: van werkplek tot cloud. Wij adviseren, bouwen en beheren, omdat we vinden dat het een niet zonder het ander kan. ITYM heeft ervaren consultants en engineers in dienst die uw IT-omgeving ontwerpen, implementeren, adopteerd en beheerd.

IT Service Provider Onsite en ook offsite

IT is door de jaren heen steeds complexer geworden. Het is lastig om het binnen een organisatie zelf bij te houden en te beheren. Geheel of gedeeltelijk je IT uitbesteden of het (tijdelijk) inschakelen van een IT-professional met de juiste expertise voor jouw organisatie?, daarvoor moet je bij ITYM zijn.

Producten en diensten Meer dan alleen een servicedesk provider

ITYM heeft ook een Single Point of Contact dienst. Of te wel SPOC.
Dit kan een mooie aanvulling zijn op de afgenomen servicedesk diensten van ITYM. Uw medewerkers hoeven hierbij niet meer na te denken over welk nummer of emailadres ze moeten gebruiken bij een verstoring van bijvoorbeeld uw printers. Een nummer of emailadres voor al uw ICT gerelateerde zaken. Wel zo handig!

ITYM uw one stop shop voor IT Service? Wij gaan de uitdaging graag aan met ons TEAM

Ontketen het Potentieel van Microsoft 365 met Onze Expert Services!

Microsoft 365 is veel meer dan alleen een reeks tools voor productiviteit – het is een volledige suite van krachtige oplossingen die uw bedrijf kunnen transformeren. Maar om echt het maximale uit Microsoft 365 te halen, heeft u de expertise nodig van ervaren professionals. Dat is waar onze Microsoft 365 Expert Services schitteren!

Wat bieden onze Expert Services?

  1. Strategische Planning: Onze experts werken nauw met u samen om een ​​strategie te ontwikkelen die is afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We identificeren de beste tools en functionaliteiten binnen Microsoft 365 om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en uw team productiever te maken.
  2. Implementatie op Maat: We zorgen voor een naadloze implementatie van Microsoft 365, waarbij we ervoor zorgen dat alle tools correct worden geconfigureerd en geïntegreerd met uw bestaande systemen. Of het nu gaat om migratie naar de cloud, het opzetten van beveiligingsmaatregelen of het instellen van samenwerkingsplatforms, wij hebben het onder controle.
  3. Training en Ondersteuning: We bieden uitgebreide trainingen aan uw medewerkers, zodat ze vertrouwd raken met de tools van Microsoft 365 en deze effectief kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Onze ondersteuning stopt niet na de training – we blijven beschikbaar voor vragen en begeleiding, zodat uw team blijft groeien en evolueren.
  4. Optimalisatie en Onderhoud: We helpen u bij het optimaliseren van uw Microsoft 365-omgeving om ervoor te zorgen dat deze blijft voldoen aan uw behoeften en evolueert met uw bedrijf. We voeren regelmatige controles uit, identificeren verbeteringsmogelijkheden en implementeren updates en patches om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig en up-to-date blijft.

Klaar om het potentieel van Microsoft 365 te ontgrendelen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Expert Services uw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk!