ITYM promote Shift Left Principe Sharing is Caring - als je om je personeel geeft, moet je kennis met hen delen

Shift left is een principe dat is gericht op het delen van de kennis van onze servicedesk richting jouw organisatie. De gedachte achter shift left is heel eenvoudig: bekwame IT-technici op onze Skilled Servicedesk stellen hun kennis ter beschikking aan minder ervaren informatieverwerkers in uw onderneming. Zo helpen ze hen de ingewikkeldere functionele applicatie vragen en issues zelf op te lossen.

Wanneer onze Skilled Servicedesk aan kennisdeling doet, kunnen ze die kennis eenvoudig nog verder naar links verschuiven richting uw organisatie. Dit noemen we ‘shift left left’: informatieverwerkers toegang bieden tot vastgelegde antwoorden en ze helpen met het zelfstandig oplossen van problemen die zij ervaren.

Voor shift left zijn twee elementen cruciaal: een goede kennisdeling en een Self-Service Portal. Beide zijn een standaard onderdeel in de samenwerking met ITYM!

Eindgebruiker Support Als of het uw eigen IT support afdeling is

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare functionele & technische eindgebruikers ondersteuning voor uw bedrijf? Zoek niet verder! Bij ITYM zijn we er trots op u een uitgebreide Eindgebruiker Support-service aan te bieden, inclusief onze essentiële Eerstelijns (Skilled Sercices) en Tweedelijns (Advanced Support) Eindgebruiker Support. We begrijpen dat uw technische behoeften kunnen variëren, dus bieden we flexibele opties aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Waarom ITYM

1. Klantgerichtheid: We zetten de klant centraal in al onze activiteiten. We luisteren actief naar hun behoeften, bieden op maat gemaakte oplossingen en zorgen voor een snelle responstijd. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen.

2. Technische expertise: We investeren in de ontwikkeling van het kennisniveau van onze medewerkers, zodat ze beschikken over diepgaande technische kennis en vaardigheden. We zorgen ervoor dat ze up-to-date blijven met de nieuwste technologische trends en certificeringen, zodat ze de meest effectieve oplossingen kunnen bieden.

3. Proactieve benadering: In plaats van alleen te reageren op problemen, streven we ernaar om proactief te zijn. We identificeren potentiële problemen en risico’s vroegtijdig en nemen preventieve maatregelen om ze te voorkomen. We bieden ook proactief advies en begeleiding aan onze klanten om hen te helpen hun ICT-infrastructuur te optimaliseren.

4. Continu verbeteren: We streven naar voortdurende verbetering van onze processen, systemen en diensten. We verzamelen feedback van klanten, evalueren onze prestaties en implementeren verbeteringen waar nodig. We streven naar operationele efficiëntie en streven naar het leveren van consistente en kwalitatieve diensten.

5. Samenwerking: We geloven in samenwerking, zowel intern als met externe partners. We werken nauw samen met andere teams binnen ons bedrijf om kennis en middelen te delen. We streven ook naar strategische samenwerkingen met andere ICT-bedrijven om een breder scala aan oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten.

Kennis maken met ITYM

Behoefte om eens te sparren met een van onze specialisten?
Neem dan gerust zonder een enkele verplichting contact met ons op

Contact